Myynti: Showmedia Finland, info@huvi.info, puh. 050 576 1898

Wistub Alsace

Viinibistro Tampereen sydämessä Laukontorilla

Ravintola on nimensä mukaisesti ’alsacelainen tai elsassilainen viinitupa’: pieni, kotoisa, omaperäinen - ja yksityinen - viinibistro Tampereen sydämessä Laukontorilla - vain 2 korttelia Keskustorilta Alarantaan.

Keittiö edustaa kokeilevaa ranskalais-suomalaista bistrotyyliä, jonka innoitus on Alsacen muhevassa maalaiskeittiössä. Aitoja ja puhtaita makuja, pääosin kotimaisista ja lähialueen hyvistä raaka-aineista käsityönä sydämellä tehtyä ruokaa.

Alsacen ainutlaatuiset ja monipuoliset viinit ovat ravintolan suuri ylpeydenaihe. Alueen seitsemän rypälettä erilaisina viinityyppeinä: hedelmäisiä, aromaattisia ja luonteikkaita laatuviinejä - ja erinomaisia ruokaviinejä! Myös huipputarhojen ’grand cru’ -viinejä on saatavina laseittain. Osa viineistä on omaa tuontia suoraan Alsacesta.

Ravintolapäällikkö Hanna Oja ja keittiömestari Guy Peled haluavat tuottaa Sinulle elämyksen, jonka hyvä ruoka ja hyvä viini osuvina makupareina sekä ihmisläheinen palvelu ja rento tunnelma parhaimmillaan antavat!

www.wistubalsace.com

Aukioloajat

Tiistai 17-22 Keskivikko 17-22 Torstai 17-22 Perjantai 17-23 Lauantai 14-23 Aukioloajat ovat joustavia. puh.03 – 212 0260

Yhteystiedot

Laukontori 6, Tampere

Wistub Alsace