Myynti: Showmedia Finland, info@huvi.info, puh. 050 576 1898

Stefan's Steakhouse

Tervehdys hyvän ruuan ystävä!

Amerikan Top Chef -kilpailun finalisti Stefan Richter on avannut ravintolan Tampereelle, idylliseen Kehräsaareen. Suomalais-amerikkalainen Richter on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Las Vegasissa Bellagio -hotellin keittiössä. Joten Tammerkosken rannassa on upea ruokaravintola, joka ei jätä varmasti ketään kylmäksi, niin ruuan tason kuin näyttävyydenkään puolesta.

Kuten steakhouse nimikkeestä voi päätellä, pihvit ovat pääosassa ruokalistalla. Esimerkkeinä mainittakoon talon erikoisuus, Wagyu-härän sisäfileepihvi Kobe-style. Eli kyseessä on hienointa ja laadukkainta pihvilihaa kobe-tyyliin erikoisjalostetusta ja ruokitusta karjasta. Tarjoilemme myös vapaana laidunnettua ja jyväruokittua australialaista Clare Valley Gold Premium -pihvikarjan lihaa.

Stefan's Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Tämä on paikka jonne voi tulla ilman pikkutakkia heti työpäivän jälkeen, tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan täydellisine kattauksineen.

Kaikki on mahdollista, tervetuloa Stefan's Steakhouseen!

www.ravintola.fi/stefans

Aukioloajat

Ma-to 16-23 Pe 16-24 La 13-24 Su 14-22 puh. 010 4233 240 ravintolan aukioloaikoina

Yhteystiedot

Kehräsaari, Tampere

Stefan's Steakhouse