Myynti: Showmedia Finland, info@huvi.info, puh. 050 576 1898

Sokos Hotel Tammer

TAMMERKOSKEN RANNALLA ON NYT SOLO SOKOS HOTEL TAMMER

Solo Sokos Hotel Tammer on nyt Solo-hotelli. Olemme legendaarinen hotellikaunotar uniikissa miljöössä Tammerkosken rannalla. Talo täynnä tarinoita. Siis syntynyt Soloksi.

Upeassa ravintolasalissamme kristallikruunun alla tarjoillaan nyt raikas ja tuore Solo-aamiainen uunituoreine leipineen ja vastapaahdettuine kahveineen. Kauniit hotellihuoneemme ovat saaneet entistä ehommat vuodevaatteet ja lisää hemmottelua kylpyhuoneisiin ja minibaareihin. Mutta ennen kaikkea palvelumme on uudistunut. Tarjoamme yllätyksellistä hemmottelua Solo-tyyliin.

Tammerin henki tarkoittaa unohtumattomia ihmisiä ja kertomuksia, upeita yksityiskohtia sekä lämmintä ja huomaavaista palvelua. Persoonallinen henkilökuntamme, korkeat salit ja upeat kalusteemme ovat hurmanneet hotellivieraamme jo vuosikymmenien ajan.

Ravintoloissamme ovat herkkusuut viihtyneet aina. Trattoriamme tryffelirisottoineen ja bruschettoineen on pala Pohjois-Italiaa keskellä Tamperetta ja juhlapyhinä katettava seisova pöytämme on ylpeytemme aihe.

Hotelli voi olla elämys ja kokemus itsessään, kuten Tammer. Me haluamme jättää mieliisi ikuisia muistoja. Tule meille asumaan ja kertomaan miten onnistuimme. TERVETULOA SOLO-MAAILMAAN - luomaan tarinoita kanssamme!

www.sokoshotels.fi/hotellit/tampere/tammer/

Aukioloajat

Puh. 020 1234 632 Fax 03 5697 6266 tammer.tampere@sokoshotels.fi

Yhteystiedot

Satakunnankatu 13, 33100 Tampere

Sokos Hotel Tammer